Billetinfo 2018/19
Med et medlemsskab af Manchester City Scandinavian Supporters Club har du muligheden for at købe billetter til Manchester Citys kampe - og det vel at mærke til priser, som ikke er skyhøje og uigennemsigtige, som de kan være hos diverse rejse-bureauer.

Vi tager typisk mellem 500,- og 1.000 kroner for en billet - og faktisk helt ned til 350,- hvis man er en Junior blues , det vil sige under 17 år. Vores ordning er godkendt af Manchester City F.C og har efterhånden kørt i flere år.

Vi har dog en en kæmpestor bøn i forbindelse med bestilling af fodbold-billetter igennem os i Supporterklubben:

Når du bestiller billetter hos os, så betragtes det som en bindende tilmelding. For hver gang der tikker en bestilling ind, sætter du os i arbejde. Derfor er det rigtig træls, når vi oplever, at medlemmer pludselig springer fra med en begrundelse som for eksempel, at man alligevel ikke kunne få fri fra arbejde, eller pludselig skal til familiefest.

Så inden du bestiller billet hos: Få nu clearet. at du har fået fri fra job/skole til at tage afsted, at tante Erna ikke runder de 75  - eller hvad der nu ellers kunne opstå af forhindringer for at du kan tage afsted.

Når du bestiller billetter hos os, så betragtes det som en bindende tilmelding. 

Billet-bestilling - hvordan?
Fristen for billet-bestilling er senest 5 uger før en kamp.  Du kan også registrere dig online via vores søster/hoved hjemmeside - på http://www.manchestercity.no/.

I nogle få tilfælde kan vi acceptere en kortere frist, hvis en af vores sæson-billetter stadig er til rådighed. Dette sker ofte i forbindelse med kampe i midtugen, jul og påske, når efterspørgslen ikke er så stor.

"Ikke medlemmer" af fanklubben kan få adgang til billetter til City's kampe, men kun hvis de ledsages af eller kommer på anbefaling af et medlem af Fanklubben. Vi har altid prioriteret vores medlemmer i stedet for ikke-medlemmer ved fordeling af billetter.
Familiemedlemskab giver samme rettigheder for billetbestilling, som ved et almindeligt medlemskab.

Specielle kampe
Hjemmekampe imod Manchester United og Liverpool, og kampe i slutrunderne af FA Cup, Liga Cup, europæiske turneringer er særligt vanskelige at få billetter til, og det kræves derfor, at man har været medlem af fanklubben i mindst 2 sæsoner. Under ingen omstændigheder tilbyder vi ikke-medlemmer billetter til disse kampe.

Afhentning af billetter
Ved hjemmekampe vil du pr. post modtage en bekræftelse af din bestilling, indeholdende instruktioner om, hvor du skal sidde på stadion. Denne bekræftelse tager du med til Manchester, da du skal afhente din billet på Mother Macs, som er en pub centralt beliggende i byen. Adressen er: 33 Back Piccadilly. Her fungererer bekræftelsen som dit "I.D".

Herunder en lille instruktions video om hvordan afhentningen foregår:

Info om billetter til udekampe for sæson 2017/18

Lad os starte med at sige: I den kommende sæson (2017/18), er det stadig muligt for os at skaffe billetter til Manchester Citys udekampe.

Vi anbefaler dog alligevel at blot arrange ture til Citys hjemmekampe. Der er nemlig efterhånden blevet stor usikkerhed om Supporterklubben overhovedet får mulighed for at købe billetter udekampe. Hovedårsagen i det skal findes i, at et stigende antal udebanebilletter tilfalder sponsorer, og altså desværre ikke den almindelige Manchester City fan.

De udebanebanebilletter der sælges af Manchester City distribueres igennem det princip, at de sæsonkortindehavere, som har samlet flest loyalitetspoints får førsteret til at købe dem, når de sættes til salg. Således er kravene for at kvalificere sig til at købe billetter til de største udebanekampe nu på så højt et niveau, at den Skandinaviske Manchester City Supporterklub kun kan få adgang til at købe meget få billetter - i hvert fald til de mest attraktive udekampe (Liverpool, Manchester U og lign.)

Dog kan vi normalt hjælpe, når kampene er imod "mindre attraktive" modstandere mod eksempelvis Stoke, Middlesbrough, Sunderland, West Bromwich og lign.. Særligt vanskelige kampe er dog Bournemouth og Hull (sidstnævnte 2 juledag), samt ikke mindst sæsonens sidste udekamp imod Watford. Den kamp bliver næsten umuligt at opnå billet til - på grund af en forventet meget høj efterspørgsel, samt ikke mindst en begrænset kapacitet på Vicarage Road.

Supporterklubben vil dog få adgang til et begrænset antal billetter til Citys udekampe via den officielle fanklub i Manchester, men her er der tale om en max. 2 billetter pr. mand ordning.

For at ansøge om billetter til Citys mest attraktive udekampe, skal du være i besiddelse af et sæsonkort og/eller have brugt vores billetordning tidligere og regelmæssigt. I tillæg skal du også have været medlem af Supporterklubben i en vis periode. Se oplysninger om eventuelle begrænsninger, der er på bestillingsformular for hver udekamp. Det er helt urealistisk at bestille billetter til udekampene  i United, Liverpool og Tottenham.

Husk, at for udekampe er fristen for bestilling 6 uger - Bestil her

Udebilletter CL-kampe.
Med hensyn til billetter til evt. udekampe i Champions League har Manchester City indført et system, der kun tillader selve ejereren af et sæsonkort at købe billet. Billetten skal afhentes i den by hvor kampen skal spilles,  og kan vel at mærke  KUN afhentes af den person, hvis navn står på sæsonkortet. Dette betyder, at det desværre for øjeblikket er umuligt for os at skaffe billetter til udekampe i Champions League . men vi arbejder på at få en løsning på problemer allerede her i 2016-2017 sæsonen.

Billetter til udekampe vil blive sendt direkte med posten.
Ved forespørgsel på billetter, ret henvendelse til Tor Sønsteby på soensteb(snabela)online.no

Du kan også betille direkte på Fanklubbens officielle hjemmeside på manchestercity.no.

Pris
Billetprisen er i sæson 2017/18 på omkring 500-1000 danske kroner stykket - Alt afhængig af modstander og hvilken kamp det er. 

Men hvorfor differentieret billetpris? Det har vi gjort for at sælge flere af vores sæsonkortbilletter til de lidt "blødere" klubber/kampe, det er vigtigt at vi sælger vores billetter for at blive ved med at kunne skaffe billetter.

Pengene indbetales på konto Reg: 3408, konto: 3656494409 før afrejse.